Cara Pembelian

McDaara Beauty House adalah pengedar yang sah yang dilantik oleh Mekar Semilu dan juga beberapa produk kecantikan yang ada dipasaran. Segala testimoni dan maklum balas pelanggan amatlah penting bagi kami. Sekiranya berlaku infeksi ke atas diri anda selepas menggunakan produk yang diedarkan oleh pihak kami, sila berjumpa doktor untuk rujukan. Kemungkinan besar ada punca lain selain infeksi atau infeksi tersebut datang dari ketidakserasian produk dengan anda.

McDaara Beauty House akan cuba untuk mengemaskini testimoni dan maklumbalas dari pelanggan dari masa ke semasa. Segala testimoni adalah benar dan ianya juga adalah pengalaman kami sendiri yang sangat berpuas hati dengan produk-produk kecantikan yang diedarkan terutamanya produk dari Mekar Semilu.

Sekiranya anda berminat untuk membeli secara online, anda boleh hubungi:

Hotline : 019-2291869 / 016-3384869
Email   : info@mekarsemilu.com


atau boleh terus bank in ke:


Akaun CIMB : 7035436537

atau


 Akaun Maybank : 116015012815 

Atas Penama :  
Nursuhaida Binti Mat Husin

Jangan lupa untuk mengisi borang pesanan "order form" yang disediakan bagi memudahkan pihak kami dan juga melakukan transaksi dengan lebih sistematik.Kami akan kirimkan produk menggunakan POSLAJU Malaysia pada hari yang sama (hari bekerja) setelah pembayaran dibuat oleh pihak pelanggan. Hanya produk yang pembayarannya dibuat sebelum jam 3.30 petang akan dipos pada hari yang sama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas segala kerosakan dan kehilangan produk semasa proses penghantaran dilakukan. Caj yang dikenakan kepada pelanggan untuk seunit produk adalah seperti berikut:Semenanjung Malaysia : RM6
Sabah & Sarawak : RM12


Sila hubungi McDaara untuk caj penghantaran belian produk secara pukal. Beginilah Parcel pelanggan kami setiap hari.